Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Silsile (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

DVD, 106 λεπτά
Βαθμολογία: 6.3
Γλώσσες: Turkish
Υπότιτλοι: Ελληνικά
Σκηνοθέτης: Ozan Aciktan
Συγγραφέας: Ozan Aciktan | Ozan Aciktan | Cem Akas | Cem Akas | Cem Akas | Faruk Ozerten
Παραγωγός: Necati Akpinar | Faruk Ozerten | Tunay Vural

Περίληψη

Η πρώτη σκηνή θυμίζει διαφημιστικό για δημοφιλές ποτό Όμορφες γυναίκες, όμορφοι άνδρες, συζητούν, ενώ παίζει ένα τραγούδι σε ένα ακριβό μπαρ της Κων/πολης. Η πρωταγωνίστρια (μια εκθαμβωτική ξανθιά), εισέρχεται, παρατηρεί έναν όμορφο άντρα που στέκεται στο βάθος. Ανταλάσσουν βλέμματα που υπονοούν φλερτ, αλλά μετά η πρωταγωνίστρια πηγαίνει σε έναν άλλο άντρα που είναι τελικά ο αρραβωνιαστικός της και συνάμα ο καλύτερος φίλος του πρώτου άνδρα. Αυτή η όμορφα γυρισμένη και μονταρισμένη σκηνή είναι μόνο η αρχή του “Silsile” (Συνέπειες), ενός από εκείνες τις σπάνιες, ευφυείς ταινίες που κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το τέλος, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η λάμψη και η χλιδή που προβάλει είναι η βιτρίνα της υποκρισίας και της διαφθοράς που θα αποκαλυφθεί.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου