Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Pineapple express / Φούντα Εξπρές (2008) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Άσχημο πράγμα να γίνεις μάρτυρας σε φόνο που έχει διαπραχθεί από διεφθαρμένο αστυνομικό κι ακόμα χειρότερο αν μέσα στον πανικό σου αφήνεις στον τόπο του εγκλήματος τη νέα φοβερή και τρομερή ποικιλία μαριχουάνας «Pineapple Express». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σε έχει ήδη πάρει χαμπάρι ο θύτης και όπως είναι αναμενόμενο δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δε σε βρεί για να κάνει από ‘κει και πέρα ό,τι έχει στο μυαλό του. Οπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τον ράθυμο Ντέιλ και ακόμα πιο ράθυμο προμηθευτή του Σαούλ, αφού οι διώκτες τους θέλουν να τους ανακαλύψουν το συντομότερο δυνατό.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά


Παραγωγή: 2008
Είδος Ταινίας: Κωμωδία, Δράση, Έγκλημα
Σκηνοθέτης: David Gordon Green
Ηθοποιοί: Seth Rogen, James Franco and Gary Cole...


Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου