Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Kuroshitsuji (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Action | Crime | Drama
Imdb: 6.1/10
Black batler
Ο Κιγιόχαρου είναι ο μοναδικός κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας των Γκένπο και επίσης ο κέρβερος της βασίλισσας της δύσης. Με τον Σεμπάστιαν έναν δαίμονα-μπάτλερ δίπλα του, λύνει τις υποθέσεις που αναθέτει η βασίλισσα αλλά παράλληλα προσπαθεί να ανακαλύψει τους δολοφόνους των γονιών του. Ανάμεσα στον Κιγιόχαρου και τον Σεμπάστιαν υπάρχει μια συμφωνία, ο Σεμπάστιαν θα πρέπει να υπηρετεί τον Κιγιόχαρου μέχρι να ανακαλύψει τους δολοφόνους των γωνιών του και να πάρει εκδίκηση και μετά θα πρέπει να του παραδώσει την ψυχή του ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του.




 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου