Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Tell No One (2006) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Stars: François Cluzet, Marie-Josée Croze, André Dussollier             Ο παιδίατρος, Άλεξ Μπεκ, δεν έχει ακόμα συνέλθει από τη δολοφονία της αγαπημένης του συζύγου, Μαργκό, κι ας έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που την έχασε. Όμως, την ημέρα της επετείου του γάμου τους, λαμβάνει ένα e-mail που θα «ανοίξει» και πάλι την υπόθεση: Φαίνεται να έχει σταλεί από τη σύζυγό του, του λέει να μην πει τίποτε σε κανέναν και του δίνει ραντεβού για να συναντηθούν. Η εύρεση δύο πτωμάτων στην τοποθεσία της δολοφονίας, ανοίγει εκ νέου την υπόθεση και για την αστυνομία. Ενώ αρχικά η δολοφονία είχε αποδοθεί σε έναν σίριαλ κίλερ, νεώτερα στοιχεία ενοχοποιούν τον Άλεξ! Η πλούσια λεσβία Ελέν, που ζει με την μικρότερη αδελφή του Άλεξ, την Αν, τον βοηθάει, προσλαμβάνοντας για να τον υπερασπίσει μιαν ακριβή δικηγόρο. Ο Άλεξ ελπίζει να ξαναδεί τη γυναίκα του και να εξιχνιάσει την υπόθεση, την ίδια ώρα που η αστυνομία βρίσκεται ξοπίσω του ενώ κάποιοι που εμπλέκονται στην όλη φάση...........

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου