Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Boy s tenyu 3. Posledniy raund (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Stars: Stephen Au, Olga Dibtseva, Mikhail Gorevoy        
Ταινία ρώσικης παραγωγής, περιπέτεια στο είδος με πολλές σκηνές μποξ και ανεβασμένης αδρεναλίνης. Ο Αρτιόμ είναι παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ, ο οποίος τα έχει παρατήσει και επιδίδεται σε διάφορα show στην τηλεοραση, απογοητεύοντας την σύζηγό του. Μετά από μια ήττα στο ρίνγκ, του στενου του φιλού και μαθητή, που τον άφησε φυτό, αποφασίζει να παρει εκδίκηση, χωρίς να φαντάζεται καν σε τι είδους περιπέτεια θα έμπλεκε...! Υπέροχες τροπικες σκηνές, μιας και το φιλμ διαδραματίζεται κάπου αναμεσα στην Κίνα και την Ρωσία, και άπειρες σκηνές κυνηγητού και μποξ. Οι λατρεις του είδους θα το απολαύσουν πραγματικά!





Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου