Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Mesrine: Public Enemy #1 (2008) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Stars:
Vincent Cassel, Ludivine Sagnier,Mathieu Amalric
Ο Βενσάν Κασέλ είναι ο Ζακ Μεσρίν. Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα, ο αδίστακτος δολοφόνος. Αναρίθμητες ληστείες τραπεζών, απαγωγές, φόνοι και πολλαπλές αποδράσεις από τις φυλακές… Καταζητούμενος από τις αρχές της Γαλλίας, Ισπανίας, του Καναδά και της Βενεζουέλας, σε μια περίοδο σχεδόν είκοσι χρόνων… Τα λόγια είναι περιττά για τον απόλυτο σταρ των εγκληματιών. Βασισμένη στο LInstinct de Mort, την αυτοβιογραφία που ο Μεσρίν έγραψε κρυφά μέσα στη φυλακή, πριν αποδράσει ξανά, η ταινία μας ξεναγεί στο σκοτεινό κόσμο του θρυλικού εγκληματία με το δολοφονικό ένστικτο.





Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου