Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Against All Odds (1984) - Έρωτας Δίχως Αύριο Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Υπόθεση: Ο Τέρρυ Μπρόγκαν, διάσημος παίκτης του φούτμπολ, μένει χωρίς δουλειά και λεφτά, όταν εξ' αιτίας ενός τραυματισμού τον διώχνουν από την ομάδα. Τότε, θα έρθει σε επαφή με τον Τζέικ, έναν παλιό του φίλο και άνθρωπο της νύχτας, ο οποίος του ζητά να βρει την ερωμένη του, Τζέσυ. Την ατίθαση κόρη μιας πολύ πλούσιας οικογένειας στην οποία ανήκει η ομάδα από την οποία τον απέλυσαν. Ο Τέρρυ θα ανακαλύψει τα ίχνη της Τζέσυ στο Μεξικό, αλλά εκεί θα αποφασίσει να παίξει το δικό του παιγνίδι, με αποτέλεσμα να βρεθεί παγιδευμένος στον σκληρό κόσμο εξουσίας και χρήματος της Αμερικανικής σόου μπίζνες.
Ηθοποιοί: Ρέιτσελ Γουόρντ, Τζεφ Μπρίτζες, Τζέιμς Γουντς, Αλεξ Καράς
Διάρκεια: 120 λεπτά




Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου