Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Hearts In Atlantis (2001) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ο μεσηλικας φωτογραφος Μπομπι Γκαρφιλντ, επιστρεφει επειτα απο χρονια στη γενεθλια πολη του για να παρεβρεθει στην κηδεια ενος φιλου κι αυτο γινεται η αφορμη να ξετυλιχθει το κουβαρι των αναμνησεων της παιδικης του ηλικιας.
Μεσα απο τις μνημες του, μεταφερομαστε στο 1960, τοτε που ο, εντεκαχρονος τοτε Μπομπι, θα ζησει το τελευταιο καλοκαιρι της αθωοτητας του.
Η αφιξη ενος παραξενου ανθρωπου με υπερφυσικα χαρισματα, του Τεντ Μπροτιγκαν, νοικαρη του πρωτου οροφου του σπιτιου που ο Μπομπι ζει με την αυταρεσκη μητερα του, θα του σημαδεψει τη ζωη ανεξιτηλα.
Μεσα απο τη γνωριμια του με τον Τεντ, ο μικρος Μπομπι θα βρει τη δυναμη να οραματιστει, για πρωτη φορα τη δυνατοτητα της αγαπης και της φιλιας και θα βυθιστει σε ενα μαγικο κοσμο (Βλ. Ατλαντιδα), οπου θα ακουσει να αναδυεται μια γλυκια μουσικη- αυτη της περιπετειας της ανθρωπινης υπαρξης.
Είδος ταινίας: Drama, Mystery
Ηθοποιοί: Anthony Hopkins, Anton Yelchin, Hope Davis

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου