Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Fly Me to the Moon (2008) Δείτε online δωρεάν

Στις 16 Ιουλίου του 1969, το διαστημικό πρόγραμμα της NASA πραγματοποιούσε την πρώτη προσγείωση ανθρώπου στην επιφάνεια της Σελήνης. Οι αστροναύτες Νιλ Άρμστρονγκ, Μπαζ Άλντριν και Μάικλ Κόλινς ήταν οι ήρωες της ιστορικής αυτής αποστολής. Αυτό που δεν έγινε ποτέ γνωστό όμως, είναι πως στο ίδιο διαστημόπλοιο κατάφεραν να μπουν κρυφά τρεις θαρραλέες μύγες, που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας για πάντα. Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο ταξίδι στο διάστημα και θα επιστρέψουν στη γη μετά από πολύ γέλιο.
Είδος ταινίας: Animation







Δείτε online δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου