Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Salvation (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Eίδος: Drama | Western
Ηθοποιοί: Mads Mikkelsen, Eva Green, Jeffrey Dean Morgan
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι

Ο Mads Mikkelsen διανύει αναμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο ρόλος του τηλεοπτικού Hannibal αποδείχθηκε η σημαντικότερη επιλογή της καριέρας του, η οποία συνέπεσε με τη μαζική αποδοχή του “The Hunt” που πριν απο δύο χρόνια του απέφερε το βραβείο της καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στις Κάννες. Φέτος λοιπόν επιστρέφει στο φεστιβάλ, αλλά αυτή τη φορά σε εντελώς διαφορετικό ρόλο, ως πρωταγωνιστής στο γουέστερν “The Salvation”.

Υπόθεση
Το story είναι κλασικό γουέστερν από την ευρωπαϊκή σκοπιά, και τοποθετείται στα τέλη του 19ου αιώνα με τον Mikkelsen να καταδιώκει έναν αρχηγό συμμορίας που ξεκλήρισε την οικογένειά του. Στο καστ δίπλα του συμμετέχουν η Eva Green και ο Eric Cantona (του οποίου η κινηματογραφική καριέρα εξελίσσεται ακόμη πιο τρελή από την ποδοσφαιρική) και το πρώτο trailer της ταινίας είναι γεγονός. Η αλήθεια είναι ότι κρίνοντας αποκλειστικά από αυτό μάλλον δεν πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες, αφού δε δείχνει να ξέρει τί ακριβώς θέλει να είναι και μοιάζει generic, ωστόσο ελπίζουμε να διαψευστούμε, και ακόμη και αν δε συμβεί αυτό το καστ είναι αρκετό για να ταξιδέψουμε μαζί του στην Άγρια Δύση.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου