Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Grace Of Monaco (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Olivier Dahan
ΣΕΝΑΡΙΟ : Arash Amel
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Nicole Kidman, Tim Roth, André Penvern
ΕΙΔΟΣ : Biography | Drama | Romance
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 14 May 2014 (France)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : VANZEL78

Η ιστορία της γνωστής σταρ του Χόλυγουντ, Γκρέις Κέλι, και το πέρασμα της από σταρ του σινεμά στο θρόνο του παλατιού. Η ταινία επικεντρώνεται στα χρόνια μετά το γάμο της και κυρίως στην εμπλοκή της πριγκίπισσας στη διαμάχη του Πρίγκιπα Ρενιέ ΙΙΙ με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Σαρλ ντε Γκολ και στην προσπάθειά της να εξομαλύνει την πολιτική κρίση με αφορμή τη φορολογική νομοθεσία και άλλα οικονομικά ζητήματα στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Δεν πρόκειται για τη βιογραφία της Γκρέις Κέλι αλλά για ένα κομμάτι της ζωής της, όπου ουσιαστικά αποκαλύπτει την ανθρωπιά, τους φόβους και τις αδυναμίες της.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου