Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Tell Tale (2009) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Έτος: 2009
Διάρκεια: 81 λεπτά
υποτιτλοι:no
Κατηγορία: Θρίλερ-Τρόμου
Πρωταγωνιστές: Τζος Λούκας, Λένα Χέντεϊ, Μπράιαν Κοξ, Ούλριχ Τόμσεν
Σκηνοθεσία: Μάικλ Κουέστα
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τέρι, ένας σκληρά εργαζόμενος πατέρας, προσπαθεί να συντηρήσει την κόρη του, Άντζελα, η οποία πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και χρειάζεται τη συνεχή προσοχή του. Ο ίδιος αναρρώνει μετά από μεταμόσχευση καρδιάς, έχοντας κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Μια μέρα όμως η καρδιά του χτυπά ασυνήθιστα δυνατά, τόσο δυνατά, που είναι σίγουρος πως μπορούν να την ακούσουν ακόμα και οι γύρω του. Μέσα από μια σειρά ανατροπών, ο Τέρι ανακαλύπτει ότι η καρδιά του προήλθε από έναν δολοφονημένο άνδρα. Θα πρέπει λοιπόν να προλάβει ο ίδιος να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας, πριν οδηγηθεί στην παράνοια...
Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «The Tell Tale Heart» του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου