Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Les Visiteurs: La Révolution (2016) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος: Κωμωδία Βαθμολογία: 4,5/10/1.291  Διάρκεια: 110min
Ο ιπποτής Γκουντφρουά του Μονμιρέιγ και ο ακόλουθός του, Ζακουίγ, αφού έχουν ταξιδέψει με τη βοήθεια ενός μαγικού φίλτρου στο μέλλον, στην προσπάθειά τους να γυρίσουν στην εποχή τους, το 1193, βρίσκονται στο 1793. Εκεί βρίσκονται στο μέσο της Γαλλικής Επανάστασης, φυλακίζονται και καταφέρνουν να ξεφύγουν, εκμεταλλευόμενοι την ομοιότητά τους με έναν απόγονο του Ζακουίγ, δημόσιο κατήγορο την περίοδο της "Βασιλείας του Τρόμου", όπου καταδίκη ήταν η γκιλοτίνα. Η τύχη τους φέρνει στο αρχοντικό της οικογένειας Μονμιρέιγ και οι δυο τους βοηθούν την οικογένεια να ξεφύγει από τους οργισμένους Επαναστάτες, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν ένα τρόπο να γυρίσουν στην εποχή τους.
Σκηνοθεσία: Jean-Marie Poiré | Σενάριο: Christian Clavier | Ηθοποιοί: Christian Clavier, Jean Reno, Franck Dubosc, Karin Viard, Sylvie Testud

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου