Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

No se Aceptan Devoluciones - Instructions Not Included (2013) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

115 min - Comedy | Drama - 20 September 2013 (Mexico)
Ο Βαλεντίν είναι ένας πλέιμποϊ του Ακαπούλκο, μέχρι που μια πρώην τού αφήνει ένα μωρό στην πόρτα κι εξαφανίζεται δίχως να αφήσει ίχνος. Για να βρει τη μητέρα, αφήνει το Μεξικό και φτάνει στο Λος Άντζελες, καταλήγοντας να βρίσκει νέο σπίτι για αυτόν και τη μικρούλα Μάγκι. Χωρίς να είναι ο ιδανικότερος πατέρας, μεγαλώνει τη Μάγκι για έξι χρόνια, ενώ για να βγάλει τα προς το ζην, έχει γίνει περιζήτητος κασκαντέρ, με τη μικρούλα να είναι πάντα δίπλα του στα γυρίσματα. Κι ενώ οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και η Μάγκι πιέζει τον μπαμπά της να «μεγαλώσει», εμφανίζεται από το πουθενά η μητέρα.






Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου