Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Half Nelson (2006) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Υπόθεση: Ο Νταν είναι καθηγητής σε ένα σχολείο ισπανόφωνων μειονοτήτων και προσπαθεί να μεταδώσει τις γνώσεις του στους νεαρούς μαθητές του με ιδιαίτερο ζήλο. Παρόλα αυτά τη ζωή του στοιχειώνει το χρόνιο πρόβλημα που έχει με τα ναρκωτικά. Όταν η 13χρονη μαθήτριά του Ντρέι ανακαλύπτει το μυστικό του βρίσκοντάς τον στις τουαλέτες να κάνει χρήση κρακ, μεταξύ τους δημιουργείται μια ισχυρή φιλία που θα ξεδιπλώσει πτυχές της ζωής τους καλά κρυμμένες μέχρι τότε. Η ταινία προβλήθηκε σε πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» και ο πρωταγωνιστής Ράιαν Γκόσλινγκ είχε προταθεί για Όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου για την καταπληκτική του ερμηνεία.
Υπότιτλοι : Ελληνικοί
Special Feature : Greek Subtitles
Γλώσσα : Αγγλικά
Παραγωγή: 2006
Είδος Ταινίας: Δράμα
Σκηνοθέτης: Ράιαν Φλεκ
Ηθοποιοί: Ράιαν Γκόσλινγκ, Σαρίκα Επς, Άντονι Μακί, Stephanie Bast, Karen Chilton, Nathan Corbett.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου