Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Gippi (2013) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Η Τζιπι είναι ένα δεκατετράχρονο κορίτσι που μένει στη Σίμλα με τη μητέρα της Πάπι και τον μικρότερο αδερφό της Μπούμπου. Είναι υπέρβαρη και περίεργη και δεν γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει τις σωματικές, συναισθηματικές και κοινωνικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή της. Στο σχολείο ασχολείται με τα κοινά και συνεχώς την κοροϊδεύει η δημοφιλέστερη Σαμίρα Στο σπίτι, προσπαθεί να καταλάβει πώς θα καταφέρει να ζήσει σε ένα διαλυμένο σπίτι.Και ενώ επικρατεί όλο αυτό το χάος, ερωτεύεται τρελά με έναν μεγαλύτερο,δεινό καρδιοκατακτητή. Όταν η ερωτική της ιστορία φτάνει σε ένα εξευτελιστικο τέλος, και γίνετε δημοσίως ρεζίλι, αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και δέχεται την πρόκληση της Σαμίρα να σταθούν αντιμέτωπες στις σχολικές εκλογές. Όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα η Τζίπι φροντίζει να περάσει καλά σε όλο αυτό το ταξίδι, γεμίζοντας το με πεντανόστιμα επιδόρπια, αστείους καθηγητές, σχολικούς έρωτες και Shammi Kapoor χορούς. Τζιπι είναι μια ταινία της εποχής μας για ένα καθημερινό υπέρβαρο κορίτσι, το οποίο κατά τη διάρκεια της ταινίας, μαθαίνει να αγαπάει τον εαυτό της για αυτό που πραγματικά είναι. Ένα παραμύθι στο οποίο βυθισμένη στον πάτο, σηκώνει τον εαυτό της από το πουθενά και βρίσκετε στη κορυφή του δικού της μικρού κόσμου.
Παραγωγή: 2013
Είδος Ταινίας: Κωμωδία, Δράμα
Σκηνοθέτης: Sonam Nair
Ηθοποιοί: Divya Dutta, Arbaz Kadwani, Taaha Shah

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου