Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Αόρατος εραστής (Ghost) 1990 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Δεκαετία του `90, αγαπημένες εποχές, αγαπημένες ταινίες. Ο Sam (Patrick Swayze) και η Molly (Demi Moore) είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που μόλις μετακόμισαν στο καινούργιο τους σπίτι. Μετά τον ξαφνικό θάνατό του ο Sam έχει την ικανότητα να περιφέρεται στη γη σαν φάντασμα. Είχε υποσχεθεί στη Molly να την προστατεύει πάντα, και μένει μαζί της πλέον ως πνεύμα.
Όταν αυτός αντιλαμβάνεται ότι η Molly διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, δεν μπορεί να την προειδοποιήσει, αφού αυτή δεν μπορεί ούτε να τον δει ούτε να τον ακούσει. Μέσο για επικοινωνία θα γίνει το ''ψευτομέντιουμ'' που, χωρίς να το γνωρίζει ως τώρα, έχει πραγματικά το χάρισμα να μιλάει με άλλους κόσμους..
Είδος Ταινίας: δράμα, μυστηρίου, φαντασίας
Σκηνοθέτης: Jerry Zucker
Ηθοποιοί: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg
Διάρκεια: 127'

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου