Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

X-Men Origins Wolverine (2009) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Action | Fantasy
Βαθμολογία: 6.7/10 (171,104)
 Σκηνοθεσία: Gavin Hood
Σενάριο: David Benioff, Skip Woods
Ηθοποιοί: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Danny Huston, Will i Am
Πρεμιέρα (US): 01/05/09
Πρεμιέρα (GR): 30/04/09
Χώρα παραγωγής: USA | NewZealand | Australia
Υπόθεση:
Η ιστορία της πολυαναμενόμενης ταινίας δράσης περιγράφει το επικά βίαιο, αλλά και ερωτικό, παρελθόν του Wolverine, τη γνωριμία του με τον Βίκτορ Κριντ, αλλά και την εμπλοκή του με το μυστηριώδες πρόγραμμα Weapon X. Ο Wolverine έρχεται αντιμέτωπος με πολλούς μεταλλαγμένους, γνωστά αλλά και καινούρια πρόσωπα, ενώ οι θαυμαστές του κόμικ θα ενθουσιαστούν με τις απροσδόκητες εμφανίσεις πολλών από τους θρύλους του σύμπαντος των X-Men. Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο, αυτόν του Wolverine: του ατίθασου πολεμιστή με τις γενετικά ενισχυμένες αισθήσεις, που συγκρίνονται μόνο με αυτές των ζώων, και τις πρωτοφανείς θεραπευτικές ικανότητες,που μπορούν να γιατρεύουν οποιοδήποτε τραύμα. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Γκάβιν Χουντ, σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας Tsotsi, ενώ τον Τζάκμαν πλαισιώνουν οι Ράιν Ρέινολντς (Άσσος στο Μανίκι), Λιβ Σράιμπερ (The Omen) και Ντάνι Χιούστον

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου