Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Orphanage Το ορφανοτροφείο 2007 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Drama | Horror
Βαθμολογία: 7.6/10 (64,909)
 Σκηνοθεσία: Juan Antonio Bayona
Σενάριο: Sergio G. Sánchez
Ηθοποιοί: Belén Rueda, Fernando Cayo, Roger Príncep, Mabel Rivera
Πρεμιέρα (US): 26/09/07
Πρεμιέρα (GR): 20/12/07
Χώρα παραγωγής: ΜΕΞΙΚΟ, ΙΣΠΑΝΙΑ
Υπόθεση:
Τα παιδιά θέλουν απλά να παίξουν. Το ίδιο επιθυμεί και ο πανέξυπνος σκηνοθέτης του Ορφανοτροφείου. Μια μακάβρια ιστορία φαντασμάτων που ταρακουνάει τα θεμέλια του είδους στοιχειωμένο σπίτι και βρίσκει θαμμένο ολόφρεσκο (κινηματογραφικό) ψητό. Μια τρομακτικότερη παραλλαγή του The Others, αυτό το πορτραίτο μητρικής τρέλας θ αποτελέσει σημείο αναφοράς για το σινεμά του είδους, αναδεικνύοντας το εντυπωσιακό ταλέντο του πρωτοεμφανιζόμενου Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, αλλά και το αλάνθαστο μάτι του παραγωγού Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Η ταινία θα βγει στις ΗΠΑ από την Picturehouse, την εταιρεία που διένειμε και τον Λαβύρινθο του Πάνα.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου