Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

30 minutes or less (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Στην κωμική περιπέτεια 30 MINUTES OR LESS, ο Nick (Jesse Eisenberg) δουλεύει παραδίδοντας πίτσες σε μια μικρή πόλη όταν η ζωή του διασταυρώνεται με τα φιλόδοξα σχέδια δύο κατα φαντασία, εγκληματικών εγκεφάλων (Danny McBride και Nick Swardson). Το δίδυμο απάγει τον Nick και τον αναγκάζει να ληστέψει μια τράπεζα. Με λίγες ώρες στην διάθεσή του για δράση, ο Nick επιστρατεύει τη βοήθεια του πρώην καλύτερου φίλου του, Chet (Aziz Ansari). Καθώς η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, οι δύο τους πρέπει να τα βρουν με την αστυνομία, τους μισθοφόρους εκτελεστές, τα φλογοβόλα, και την ταραχώδη σχέση τους. [myfilm.gr] -||- Δύο έμπειροι εγκληματίες απαγάγουν έναν ντελιβερά πίτσας και τον εξαναγκάζουν να ληστέψει μια τράπεζα μέσα σε μισή ώρα. Η ιστορία είναι ελαφρά εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Ένας διανομέας πίτσας, ο Μπράιαν Γουέλς, απάχθηκε και ζωσμένος εκρηκτικά αναγκάστηκε να ληστέψει μια τράπεζα. Όμως, ο Γουέλς πέθανε αφού τα εκρηκτικά έσκασαν πριν η αστυνομία μπορέσει να τα αφοπλίσει.
Είδος ταινίας: Action | Adventure

Σκηνοθεσία: Ruben Fleischer
Σενάριο: Michael Diliberti, Michael Diliberti, Matthew Sullivan
Ηθοποιοί: Jesse Eisenberg, Danny McBride, Aziz Ansari, Nick Swardson
Πρεμιέρα (US): 12/08/11
Χώρα παραγωγής: Germany | Canada | USA

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου