Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Notorious Bettie Page 2005 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


91 min - Biography | Drama -
 21 April 2006 (Canada)
Ratings: 6,6/10 from 6.801 users
Director: Mary Harron
Writers: Mary Harron, Guinevere Turner
Stars: Gretchen Mol, Lili Taylor, Chris Bauer
Υπόθεση:
Στα μέσα της δεκαετίας του πενήντα, η Μπέτι Πέιτζ, υπήρξε το συνώνυμο της θεάς του pin up. Φέροντας τον τίτλο του συμβόλου του σεξ, αργότερα κατόρθωσε να γίνει μια κλασσική fashion μορφή, αφού λάνσαρε ένα ιδιόμορφο στιλ, με τα καυτά της μαύρα δερμάτινα στενά ρούχα, δίνοντας έναν πιο ερωτικό τόνο στην μόδα της περιόδου. Έχοντας πολύ φτωχικά παιδικά χρόνια στο Νάσβιλ του Τενεσί, μέσα σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για την Αμερική, αυτή του μεγάλου κραχ, η Μπέτι κατόρθωσε να γίνει διάσημη μέσα από τις σέξι πόζες της μπροστά στους φακούς διάσημων φωτογράφων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κληθεί από τις ανελεύθερες επιτροπές των γερουσιαστών με την κατηγορία του «σκανδαλισμού της νεολαίας»…

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου