Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

OZ THE GREAT AND POWERFUL 2013 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Sam Raimi
ΣΕΝΑΡΙΟ : Mitchell Kapner (screenplay), David Lindsay-Abaire
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : James Franco, Michelle Williams, Rachel Weisz
ΕΙΔΟΣ : Adventure | Family | Fantasy
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 7 March 2013 (Greece)
XΡΟΝΙΣΜΟΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΞ ΑΚΟΗΣ : Νyuki & Vicky
Όταν ο Oscar Diggs, ένας ασήμαντος ταχυδακτυλουργός τσίρκου αμφίβολης ηθικής, εκσφενδονίζεται μακριά από το σκονισμένο Κάνσας στη ζωηρή Χώρα του Οz, έναν θεαματικό κόσμο γεμάτο πολύχρωμους χαρακτήρες και ονειρικά σκηνικά, θα πιστέψει ότι πέτυχε το τζάκποτ. Εκεί φήμη και πλούτος είναι όλα δικά του. Μέχρι, βέβαια, να συναντήσει τρεις πανέμορφες και μυστηριώδεις μάγισσες, που δεν έχουν πεισθεί ότι είναι ο μεγάλος μάγος που όλοι περιμένουν. Καθώς μπλέκεται χωρίς να το θέλει στα επικών διαστάσεων προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα του Oz και οι κάτοικοί της, ο Oscar πρέπει να ανακαλύψει ποιος είναι καλός και ποιος κακός πριν είναι πολύ αργά. Χρησιμοποιώντας τις ταχυδακτυλουργικές κατεργαριές του - ακόμη και μια μικρή δόση μαγείας - ο Oscar μεταμορφώνεται στον Oz, το Μεγάλο και Παντοδύναμο μάγο, αλλά και σε ένα καλύτερο άνθρωπο.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου