Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Do Not Forget Me Istanbul 2012 DVDRip Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Drama
Σκηνοθεσία: Hany Abu-Assad, Stefan Arsenijevic, Aida Begic, Stergios Niziris, Josefina Markarian, Eric Nazarian, Omar Shargawi
Σενάριο: Hany Abu-Assad, Stefan Arsenijevic, Aida Begic, Gul Dirican, Nazli Elif Durlu, Stergios Niziris, Josefina Markarian, Eric Nazarian, Omar Shargawi
Ηθοποιοί: Ali Suliman, Hiam Abbass, Humeyra Akbay, Yorgos Symeonidis
Πρεμιέρα: 27 Σεπτεμβρίου 2012 (Ελλάδα)
Χώρα παραγωγής: Τουρκία, Ελλάδα
Ελληνικοι υποτιτλοι
Υπόθεση:
'Εξι δεκαπεντάλεπτα φιλμ ενώθηκαν για να απαρτίσουν μια σπονδυλωτή ταινία αφιερωμένη στην πόλη που επί αιώνες δέσποζε σε Δύση και Ανατολή.
Σκηνοθέτες από τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή, που οι ίδιοι ή οι πρόγονοί τους έχουν ρίζες στην Κωνσταντινούπολη έγραψαν το σενάριο και το σκηνοθέτησαν δημιουργώντας μια ταινία για τη μητρόπολη που μέσα στους αιώνες ένωνε και ενώνει τον δυτικό με τον ανατολικό κόσμο.
Το «Αξέχαστη Πόλη» είναι μια ταινία φτιαγμένη με σκοπό να αναδείξει την πολιτιστική επιρροή της Κωνσταντινούπολης στην συλλογική μνήμη πολλών λαών που μοιράζονται αναμνήσεις γεννημένες στα ίδια χώματα.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου