Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ 2002 Δείτε online


Είδος Ταινίας: Δραματική
Σκηνοθεσία: Λάγια Γιούργου
Σενάριο: Λάγια Γιούργου
Ηθοποιοί: Αλέξης Γεωργούλης, Μαρίνα Καλογήρου,
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Τόνυ Δημητρίου,
Νίκος Κάπιος, Μανώλης Γιούργος,
Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Κοκκίδου
Υπόθεση:
Ο Αντώνης Μάινας είναι ένας νεαρός κατάδικος που βγαίνει από τη φυλακή με 48ωρη άδεια, για την κηδεία της γιαγιάς του.  Ο μικρότερος αδελφός του, ο Σήφης τον θαυμάζει και προσπαθεί να του μοιάσει.  O Σήφης θέλει να περάσουν μαζί τις λίγες ώρες της “ελευθερίας” του αδελφού του και να μοιραστούν το πένθος τους.  Όμως ο Αντώνης γνωρίζεται με την Όλια, μια κοπέλα που έχει εγκαταλείψει το σπίτι της κι ο φίλος της την σπρώχνει στην πορνεία.  Ο Αντώνης και η Όλια ερωτεύονται και αστραπιαία αποφασίζουν να παντρευτούν.  Η επιστροφή στη φυλακή μπορεί να περιμένει.

Δείτε online 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου