Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Stay Cool 2009 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Comedy | Drama
Σκηνοθεσία: Michael Polish
Σενάριο: Mark Polish
Ηθοποιοί: Winona Ryder, Mark Polish, Sean Astin, Hilary Duff
Χώρα παραγωγής: USA
 Ελληνικοι υποτιτλοι ενσωματωμένοι
Υπόθεση:
Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν επιτυχημένο συγγραφέα, τον Χένρυ (Mark Polish), που επιστρέφει στη γενέτειρά του για να βγάλει λόγο στην τελετή αποφοίτησης του γυμνασίου που και ο ίδιος είχε φοιτήσει. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τις δυσάρεστες αναμνήσεις που είχε σαν έφηβος, όταν είχε ερωτευτεί απελπισμένα την δημοφιλέστερη κοπέλα της τάξης του (Winona Ryder). Στο παλιό του γυμνάσιο γνωρίζει την Σάστα Ο Νηλ (Hilary Duff), μια σέξυ μαθήτρια της τελευταίας τάξης, που τον φλερτάρει επίμονα και τον καλεί να πάνε μαζί στον χορό της αποφοίτησής της. Ο Χένρυ, με τη συμπαράσταση των κολλητών του από το σχολείο, Μπιγκ Γκερλ (Sean Astin) και Γουάινο (Josh Holloway), μπλέκει σε κωμικοτραγικές καταστάσεις, προσπαθώντας να βγάλει άκρη με τη ζωή και τα συναισθήματά του.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου