Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Sin City (2005) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Ratings: 8,2/10 from 406.508 users
Είδος: Action, Crime, Thriller
Σκηνοθεσία: Frank Miller, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino
Ηθοποιοί: Jessica Alba, Devon Aoki, Alexis Bledel, Powers Boothe, Cara D. Briggs,
Jude Ciccolella, Jeffrey J. Dashnaw, Rosario Dawson, Jesse De Luna, Benicio Del Toro, Jason Douglas,
Υπόθεση:
Φανταστείτε μια πόλη όπου οι νόμοι υπάρχουν μόνο για να καταπατούνται. Μια διεφθαρμένη πόλη που μόνο ο ισχυρότερος έχει ελπίδες να επιβιώσει και που η βία έχει το πρώτο λόγο όταν τα σχέδια των κατοίκων της συγκρουστούν. Στο μέρος αυτό η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία απολύτως αξία. Αυτή η πόλη έχει όνομα αντάξιο της φήμης της" Sin City. Στους σκοτεινούς της δρόμους διαδραματίζονται παράλληλα τρεις ιστορίες. Ο Hartigan, ίσως ο μόνος τίμιος αστυνομικός, προσπαθεί να σώσει ένα εντεκάχρονο κορίτσι από τα χέρια ενός παιδεραστή, του οποίου ο πατέρας τυγχάνει να είναι γερουσιαστής. Ο Marv είναι ένας πρώην κατάδικος που ζητά εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας με την οποία πέρασε τις μοναδικές όμορφες στιγμές της ζωής του. Ο Dwight προσπαθώντας να υπερασπιστεί την νέα του ερωμένη, καταλήγει να γίνει μάρτυρας του φόνου ενός διεφθαρμένου ντετέκτιβ από τις λεγόμενες ΑκοπέλεςΑ της πόλης. Εκείνος έχοντας σχέσεις μαζί τους από το παρελθόν, θα προσπαθήσει να καλύψει τη δολοφονία προκειμένου να μην επέλθει ρήξη στη σιωπηρή συμφωνία που διατηρούν οι αστυνομικοί με τις ΑκοπέλεςΑ. Το τι θα επακολουθήσει πρόκειται να επηρεάσει τις τύχες πολλών και να τερματίσει τις ζωές ακόμα περισσοτέρων"

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου