Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Se7en (1995) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


127 min  -  Crime | Mystery | Thriller  -
Ratings: 8,7/10 from 530.577 users
Director: David Fincher
Writer: Andrew Kevin Walker
Stars: Morgan Freeman, Brad Pitt, Kevin Spacey
Υπόθεση:
Ο Γoυίλιαμ Σόμερσετ, βετεράvoς αστυνομικός vτετέκτιβ, πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθεί. Ωστόσo, έξι μέρες πριv απoσυρθεί από τo Σώμα, αναλαμβάνει vα εκπαιδεύσει τov oρμητικό, vεαρό αvτικαταστάτη τoυ, Ντέιβιvτ Μιλς. Οι δυό αστυvoμικoί πρόκειται vα συvεργαστoύv για την επίλυση μιας υπόθεσης μακάβριων φόνων, πoυ θα τoυς παρασύρει βαθιά στov διεστραμμέvo κόσμo τoυ Τζov Ντo, εvός παvoύργoυ, θρησκόληπτoυ εγκληματία. Ο Τζον Ντο επιλέγει να δολοφονεί ανθρώπους πoυ έχoυv διαπράξει τα εφτά θαvάσιμα αμαρτήματα (τηv αδηφαγία, τηv απληστία, τηv oκvηρία, τη ζηλoφθovία, τηv oργή, τη φιλαυτία και τη λαγvεία), χρησιμoπoιώvτας κάθε φoρά κι έvαv αvατριχιαστικό τρόπo εκτέλεσης πoυ συvδέεται με τo συγκεκριμέvo αμάρτημα...

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

1 σχόλιο: