Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Απόλυτη Ευφυΐα / Limitless Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Τι θα γινόταν αν ένα χάπι μπορούσε να σας κάνει πλούσιο και ισχυρό; Ο Έντι (Μπράντλεϊ Κούπερ) είναι ένας μέτριος συγγραφέας που ζει στην Νέα Υόρκη, μέχρι που πέφτει στα χέρια του ένα θαυματουργό πειραματικό χάπι που του επιτρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του εγκεφάλου του. Χρησιμοποιώντας τις νεοαποκτηθείσες πνευματικές του ικανότητες κερδίζει δόξα, φήμη, χρήμα και δύναμη. Πολύ σύντομα όμως, θα ανακαλύψει ότι η απόλυτη επιτυχία έχει και το τίμημά της, όταν θα αρχίσουν να τον καταδιώκουν μυστηριώδεις ανταγωνιστές και οι κίνδυνοι που επιφυλάσσει το θαυματουργό αυτό χάπι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το σενάριο της ταινίας είναι της Λέσλι Ντίξον (Freaky Friday, Mrs. Doubtfire, The Thomas Crown Affair) και είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Άλαν Γκλιν.



Υπότιτλοι:  Ελληνικοί
Special feature:  Greek subtitles
Γλώσσα:  Αγγλικά

Παραγωγή: 2011
Είδος Ταινίας: Θρίλερ
Σκηνοθέτης: Neil Burger
Πρωταγωνιστούν: Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Andrew Howard..

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

1 σχόλιο: