Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Sennentuntschi: Curse of the Alps (2010) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος ταινίας:Horror Mystery
Βαθμολογία: 6.7/10 (1,348)
Σκηνοθεσία: Michael Steiner
Σενάριο: Stefanie Japp, Michael Sauter, Michael Steiner

Χώρα παραγωγής: Switzerland
Μια κοπέλα εμφανίζεται από το πουθενά σε ένα απομακρυσμένο χωριό στις Ελβετικές Άλπεις. Κανείς δεν την ξέρει αλλα και κανείς δεν την θέλει. Ο Αστυνομικός του χωριού προσπαθεί να την βοηθήσει αλλα και να μάθει από που ήρθε. Η έρευνα θα τον οδηγήσει πίσω στο χρόνο, σε μια υπόθεση που έμεινε άλυτη από τον προκάτοχό του. Ο ιερέας του χωριού προσπαθεί με κάθε τρόπο να διώξει την κοπέλα από το χωριό γιατι όπως λέει είναι μάγισσα και θα φερει την καταστροφή.
EXTRAS: Η ταινία βασίζεται σε έναν παλαιό ελβετικό μύθο, που αφορά τους κατοίκους των ελβετικών Άλπεων. Σύμφωνα με το μύθο αυτό, οι Σενεντούτσι είναι γυναίκες φτιαγμένες από σκουπόξυλο και κομμάτια ρούχων προορισμένες να φτιάχνουν δουλειές του σπιτιού βοηθώντας τους άντρες που ζουν μόνοι τους στις Άλπεις, ενώ χρησιμεύουν και ως ερωτικοί σύντροφοι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι κάποια στιγμή οι γυναίκες Σενεντούτσι σκοτώνουν τους άντρες και τους μετατρέπουν σε κούκλες...

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν 1o part

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν 2o part

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου