Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Pyaar Impossible! (2010) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ο Abhay λοιπόν ο σπασίκλας ολόκληρης της σχολής αγαπάει κρυφά την Alisha που είναι η ωραιότερη κοπέλα της σχολής. Δεν έχουν ανταλλάξει ούτε λέξη πράγμα πολύ φυσικό αφού κινούνται σε διαφορετικούς κόσμους. Να που η μοίρα όμως φέρνει τον Abhay στο σωστό μέρος για να βοηθήσει την Alisha του. Τα χρόνια περνούν αυτοί χάνονται και ξανασυναντιούνται σε άλλη χώρα κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες, θα καταφέρει και πάλι στην πραγματική ζωή αυτή την φορά να βγάλει την Alisha του από την δύσκολη θέση; Θα του το αναγνωρίσει; Θα αναγνωρίσει και αυτόν τον ίδιο; Θα θριαμβεύσει η πραγματική αγάπη; ή θα νικήσει το ψέμα και η πονηριά όπως γίνεται τις περισσότερες φορές; Μια Ρομαντική κωμωδία που εξυμνεί τι άλλο; Την αγάπη!




 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου