Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Monsoon Wedding (2001) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Monsoon Wedding  Director:Mira Nair Writer:Sabrina Dhawan Stars:
Naseeruddin Shah, Lillete Dubey, Shefali Shetty
Εποχή των μουσώνων στο Νέο Δελχί. Η οικογένεια Βέρμα συγκεντρώνεται μετά από πολλά χρόνια για να παρευρεθεί στον ξαφνικό γάμο του Χέμαντ και της Αντίτι, μοναχοκόρης του Λάλιτ και της Πίμι Βέρμα. Καθώς η μέρα του γάμου πλησιάζει, στην έπαυλη των Βέρμα μαζεύεται ένα ανομοιογενές πλήθος συγγενών, από κάθε γωνιά του κόσμου, πολλοί από τους οποίους καλά-καλά δεν γνωρίζονται. Ανάμεσά τους αναπτύσσονται σχέσεις αγάπης αλλά και εχθρότητας, λόγω γεγονότων από το παρελθόν που δεν είχαν ποτέ βγει στην επιφάνεια ως τώρα. Η τελική λύση θα έρθει την ημέρα του γάμου, δηλαδή... τη μέρα του μουσώνα.



 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου