Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Films to keep you awake: To let (2006) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Horror | Thriller
Imdb: 6.4/10
Η Κλάρα και ο Μάριο οδηγούν το αυτοκίνητό τους μέσα στη βροχή που πέφτει ασταμάτητα όλη μέρα στη Μαδρίτη. Πρόκειται να δουν ένα ακόμα διαμέρισμα καθώς το παιδί που περιμένουν χρειάζεται περισσότερο χώρο. Όμως, τα περιορισμένα οικονομικά τους τούς αναγκάζουν να ψάχνουν διαμέρισμα σε φτωχογειτονιές γεμάτες παλιά κτίρια. Το μεσιτικό γραφείο τους υπόσχεται πως αυτό που πρόκειται να δουν είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή τους. Όταν φτάνουν εκεί, βλέπουν πως είναι «σχεδόν» μια από τα ίδια. Ωστόσο, κάποιες οικογένειες έχουν μετακομίσει εκεί. Έτσι αποφασίζουν να δουν το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου… Λάθος… Τραγικό λάθος… Το διαμέρισμα, ολόκληρη η πολυκατοικία είναι παγίδα.



 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου