Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Big Momma's House 2 (2006) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Περίληψη

Ο πράκτορας του FBI, Mάλκολμ Τέρνερ, μεταμφιέζεται σε μοναδική πληθωρική Big Momma για άλλη μία φορά για χάριν του επαγγέλματος. Προσπαθεί να ξεσκεπάσει έναν ύποπτο δημιουργό ενός καταστροφικού ιού υπολογιστών, που επιτρέπει σε εξωγενείς δυνάμεις να έχουν πρόσβαση σε σημαντικά κυβερνητικά έγγραφα. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχει, είναι να απασχοληθεί ως... νταντά των τριών παιδιών του ύποπτου, Τομ Φούλερ. Έτσι, καταφεύγει και πάλι στη σίγουρη λύση της μεταμφίεσης. Μόνο που, όσο ασχολείται με τα παιδιά, τόσο περισσότερο τα συμπαθεί, κάτι που κάνει το έργο του ακόμα πιο δύσκολο...




 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου