Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Vampire Academy (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΕΙΔΟΣ: Action | Comedy | Fantasy
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 13 February 2014 (Greece)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Mark Waters
ΣΕΝΑΡΙΟ: Richelle Mead (novel), Daniel Waters
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky
ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Ρόουζ Χάθαγουεϊ είναι «νταμπίρ», μισή άνθρωπος, μισή βαμπίρ και εκπαιδεύεται να γίνει φύλακας στην ακαδημία Σαιντ Βλαδιμήρ, πλάι με πολλούς του είδους της. Υπάρχουν καλοί και κακοί βαμπίρ. Οι Μορόι συνυπάρχουν με τους ανθρώπους και παίρνουν αίμα μονάχα από δότες, έχοντας και τη δυνατότητα να ελέγχουν τα τέσσερα στοιχεία: φωτιά, γη, αέρας, νερό. Οι Στιγκόι, όμως, απολαμβάνουν να σκοτώνουν και πίνουν αίμα από ζωντανούς ανθρώπους. Η Ρόουζ και οι άλλοι μαθητευόμενοι φύλακες εκπαιδεύονται στο να προστατεύουν τους Μορόι και να σκοτώνουν Στιγκόι. Η φίλη της είναι η πριγκίπισσα Λίσα Νταγκομίρ, μια Μορόι που κατέχει ένα ισχυρότατο στοιχείο, το πνεύμα. Όταν αυτή βρίσκεται σε κίνδυνο, η Ρόουζ δραπετεύει από την ακαδημία για να την προστατεύσει.

Βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της σειράς έξι μυθιστορημάτων «Vampire Academy» και δανείστηκε τον τίτλο από την ονομασία του βιβλίου σε αρκετές χώρες. Το πρώτο βιβλίο ονομάζονταν απλά «Vampire Academy» κι εκδόθηκε το 2007.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου