Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

That Awkward Moment (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Tom Gormican
ΣΕΝΑΡΙΟ : Tom Gormican
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller
ΕΙΔΟΣ : Comedy | Romance
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 17 April 2014 (Greece)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Morgan La Fey ~ grgrs
Μια παρέα τριών κολλητών επιστρέφει στην εργένικη ζωή. O Jason (Zac Efron) έχει μόλις χωρίσει, αν και για να είμαστε δίκαιοι τον χώρισε η κοπέλα του. Ο Mickey (Michael B. Jordan) έχει δεχτεί το αίτημα της γυναίκας του για διαζύγιο. Ενώ ο αιώνιος εργένης Daniel (Miles Teller)... παραμένει ελεύθερος. Οι τρεις τους θα πάρουν την απόφαση να μην κάνουν σοβαρή σχέση και να απολαύσουν την ελευθερία τους. Τελικά όμως και οι τρεις τους θα δελεαστούν να αθετήσουν τον όρκο τους. O Jason θα γνωρίσει την Ellie, o Daniel θα προσέξει λίγο καλύτερα τη φίλη του Chelsea και ο Mickey θα καταλάβει πόσο πολύ του λείπει η γυναίκα του.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου