Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

What's Eating Gilbert Grape (1993) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ηθοποιοί: Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Juliette Lewis, Mary Steenburgen, Darlene Cates, Laura Harrington, Mary Kate Schellhardt, Kevin Tighe, John C. Reilly, Crispin Glover, Penelope Branning, Σκηνοθεσία: Lasse Hallström
Ο Gilbert Grape (Johnny Depp) ζει σε μια επαρχιακή πόλη της Αϊόβα και εργάζεται σε τοπικό μπακάλικο. Η μητέρα του μετά τον θάνατο του συζύγου της μη μπορώντας να παρηγορηθεί αλλιώς, εκτός από το να τρώει είναι πλέον υπέρβαρη και καθηλωμένη στον καναπέ. Ο Gilbert δεν έχει μόνο το πρόβλημα της φροντίδας της μητέρας του αλλά και την επίβλεψη των δύο αδελφών του καθώς και τη φροντίδα του πνευματικά καθυστερημένου αδερφού του Arnie (Leonardo DiCaprio). Όταν ο έρωτας του χτυπάει την πόρτα, αυτά τα προβλήματα μοιάζουν να είναι αξεπέραστα...


Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου