Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Whatever Works (2009) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Μια μαύρη κωμωδία από τον μετρ του είδους και κάτοχο τριών Όσκαρ, Γούντι Άλεν.
Ένας εκκεντρικός νεοϋορκέζος, δάσκαλος σκακιού, ο Μπόρις, εγκαταλείπει την μεγαλοαστική ζωή του για μια πιο μποέμικη ζωή.
Όταν βρίσκει στο κεφαλόσκαλό του μία νεαρή κοπέλα από τη Δύση και προσφέρεται να την φιλοξενήσει για μια νύχτα, μια καινούργια ζωή ξεκινά γι αυτόν.
Μία απίθανη φιλία αναπτύσσεται ανάμεσά τους καθώς ο Μπόρις προσπαθεί να διαμορφώσει τις απόψεις της κοπέλας για τον κόσμο σύμφωνα με τις δικές του.
Όταν η σχέση τους καταλήγει σε έρωτα και γάμο, παρά τα 40 χρόνια διαφοράς ηλικίας και τις αντιφατικές τους κουλτούρες, η φιλοσοφία του Μπόρις είναι πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να αρνηθείς στον εαυτό σου τις απολαύσεις της…
Είδος ταινίας: Comedy, Romance
Ηθοποιοί: Evan Rachel Wood, Larry David, Henry Cavill

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου