Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The White Buffalo (1977) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Σκηνοθεσία: J. Lee Thompson
Σενάριο: Richard Sale, Richard Sale
Πρωταγωνιστές: Charles Bronson, Jack Warden, Will Sampson
Το όνομα του ήτανε "Ο Άγριος" Μπίλ Χίκοκ, ο Πρίγκηπας Των Πιστόλερο!Ένας τυχοδιώκτης της Άγριας Δύσης και αδίστακτος δολοφόνος. Τώρα όμως νιώθει ότι ήρθε η ώρα να αντιμετώπισει τους φόβους του και να συμφιλιωθεί με τον εαυτό του. Ο καθημερινός του εφιάλτης του είναι ο Λευκός Βούβαλος. Πρέπει να τον βρει και να τον σκοτώσει πριν το κάνει εκείνος...
Το ίδιο επιθυμεί όμως με όλη του την καρδιά και ο μεγαλύτερος ηγέτης των Σιού το "Τρελό Άλογο". Ο θρυλικός Λευκός Βούβαλος ευθύνεται για τον θάνατο του μικρού του παιδιού και έχει ορκιστεί εκδίκηση για να μπορέσει να αναπαυθεί η ψυχή του νεκρού παιδιού. Όταν οι δυο τους ενώσουν τις δυνάμεις τους τίποτε σε αυτή την γη ή πέρα από αυτή δεν θα μπορέσει να σταθεί


Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου