Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Hunting Party (2007) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Stars: Richard Gere, Terrence Howard, Jesse Eisenberg
Ένας νεαρός φιλόδοξος δημοσιογράφος, ένας έμπειρος και κυνικός εικονολήπτης και ένας ανυπόληπτος πολεμικός ανταποκριτής αποφασίζουν να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τον Μπογκντάνοβιτς, τον Νο 1 εγκληματία πολέμου στη Βοσνία. Τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή και οι ζωές τους βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, όταν μια παρεξήγηση τους κάνει να φανούν ως ομάδα εκτελεστών της CIA, που βρίσκονται στο κατόπι του Μπογκντάνοβιτς!
Χωρίς βοήθεια και εγκαταλειμμένοι στο Μαυροβούνιο, οι τρεις φίλοι δεν θ’ αργήσουν να βρεθούν στο στόχαστρο του θηράματός τους...





Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου