Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Fright Night 2 (2013) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ο μαθητής λυκείου Charley (Will Payne) παρακολουθεί ένα πρόγραμμα σπουδών στη Ρουμανία, μαζί με τον φίλο του Evil' Ed (Chris Waller) που έχει εμμονή με τον τρόμο, και τη πρώην φίλη του Amy (Sacha Parkinson), αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι η νέα κι ελκυστική καθηγήτρια Gerri (Jaime Murray) είναι ένα πραγματικό βαμπίρ.
Δυστυχώς, κανείς δεν τον πιστεύει....Ή μάλλον, ο Evil Ed δεν το βρίσκει καθόλου κακό, όντας οπαδός των βαμπίρ έτσι κι αλλιώς.
Όταν η Gerri δαγκώνει τον Ed, ο Charlie αναζητά τον Peter Vincent (Sean Power), τον περίφημο τηλεοπτικό κυνηγό βαμπίρ, ο οποίος βρίσκεται στη Ρουμανία στα γυρίσματα του show "Fright Night", για να τον διδάξει πώς να εξολοθρεύσει τη Gerri πριν εκείνη πάρει την Amy, της οποίας το αίμα θα δώσει στη Gerri τη δυνατότητα να ζήσει αιώνια ως βαμπίρ.
Είδος ταινίας: Horror, Thriller
Ηθοποιοί: Will Payne, Jaime Murray, Sean Power

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου