Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Titanic (1943) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Η ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ,ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ..
Ειναι η πρώτη ταινία με θέμα τον Τιτανικό.
Γυρίστηκε στη Ναζιστική Γερμανία του 1943, με την επιμέλεια του Γιόσεφ Γκέμπελς.
Οπως ειναι αναμενομενο, είχε ως κεντρικό θέμα ένα Γερμανό πρωταγωνιστή ο οποίος επιδεικνύει... ανδρεία και ηρωισμό σε αντίθεση με τους "πλαδαρούς" Αμερικάνους και Άγγλους επιβάτες...
Ως εκ τούτου είναι μεγάλης ιστορικής σημασίας.
Είναι γνωστή πάντως η πολτική των ναζί, να προβάλλουν το στερεότυπο του αρεννωπού - άρειου Γερμανού σε αντιδιαστολή με τους υπόλοιπους ανθρώπους.
Έχει ενδιαφέροντα στοιχεία για την απληστία του προεδρείου της εταιρίας και για το πόσο ανεύθυνα ζητούσαν μέγιστη ταχύτητα ώστε να ανεβάσουν την τιμή της μετοχής της εταιρίας.
Ο Γερμανός αξιωματικός ήταν ο μόνος που διέβλεπε τον κίνδυνο και είχε την ευθυξία να παραιτηθεί, αλλά αφού έφθαναν στην Νέα Υόρκη.
Υπηρξε μια από τις πιο ακριβες και φιλόδοξες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ, με ενα προϋπολογισμο , πανω απο 4 εκατομμυρια reichsmarks (ενα ισοδυναμο περιπου $200.000.000 σημερινης αξιας!)
Η ιστορία της δημιουργίας της ταινιας βρηκε πολλα εμποδια στη παραγωγη της, εφ οσον ειχε να κανει με εγωισμους, πολλες καλλιτεχνικες αντιπαλοτητες και διαφορες απογοητευσεις λογω της δυσκολης εποχης που γυριζοταν.
Παντως συναγωνίζεται επαξια πολλα σεναρια του Hollywood, με ιστορίες προδοσίας, δολοφονίες και σφαγές.
Είδος ταινίας: Action, Drama, History
Ηθοποιοί: Sybille Schmitz, Hans Nielsen, Kirsten Heiberg

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου