Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Merchant of Venice (2004) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Stars: Al Pacino, Jeremy Irons, Joseph Fiennes
Η μοντέρνα κινηματογραφική προσέγγιση του κλασικού έργου του Σαίξπηρ. Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στη Βενετία του 16ου αιώνα. Ο Αντόνιο δανείζεται χρήματα από τον Σάιλοκ για να βοηθήσει το νεαρό και απένταρο φίλο του, Βασάνη να παντρευτεί την όμορφη Πόρσια. Πικραμένος από τις προσβολές του Αντόνιο, ο Σάιλοκ θέτει πολύ συγκεκριμένους όρους σε περίπτωση που δεν πληρώσει το δάνειο. Κι ενώ οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις του Αντόνιο καταστρέφονται από τις θύελλες, η οργή του Σάιλοκ αυξάνεται, καθώς η κόρη του απάγεται από τον εραστή της, Λορέντζο. Η προθεσμία υποβολής του χρηματικού δανείου λήγει. Ο Σάιλοκ διεκδικεί το ενέχυρό του, μια λίβρα από τη σάρκα του Αντόνιο.



Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου