Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The City of Children (2011) Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Δείτε online δωρεάν

Τέσσερις ιστορίες εγκυμοσύνης ξετυλίγουν την κρίση της εποχής. Μια μέρα από τη ζωή τριών ζευγαριών που δοκιμάζονται από τον ερχομό ενός παιδιού, εξελίσσεται παράλληλα με την αληθινή ιστορία μιας νεαρής εγκύου που έμεινε εγκλωβισμένη στο διαμέρισμά της τη μέρα του τοκετού της.
Η πολυβραβευμένη Πόλη των Παιδιών συμμετείχε σε πολλά ξένα φεστιβάλ και τιμήθηκε και με το Βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου.
Είδος: Δραματική
Ηθοποιοί: Βασίλης Μπισμπίκης, Αννα Καλαϊτζίδου, Κίκα Γεωργίου, Γιώργος Ζιόβας, Λεωνίδας Κακούρης, Ιωσήφ Πολυζωϊδης, Υρώ Λούπη, Μαρία Τσίμα




Δείτε online δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου