Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Playing by Heart (1998) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

120 λεπτα. 8 μεγαλα ονοματα. 6 ιστοριες. Η αγαπη κλεβει την παρασταση.
Sean Connery, Dennis Quaid, Nastassja Kinski, Gillian Anderson, Gena Rowlands, Angelina Jolie, Madeleine Stowe, Ellen Burstyn…
Διαθετοντας ενα ασυλληπτο καστ στη φαρετρα του, ο Willard Carroll συνθετει το παζλ 6 φαινομενικα ετεροκλητων ιστοριων αγαπης μεταξυ χαρακτηρων που σκονταφτουν, παραπατουν και τελικα πεφτουν στην προσπαθεια τους να ανακαλυψουν εναν διαυλο επικοινωνιας.
Εκπληξη προκαλει η ερμηνευτικη αρτιοτητα της Jolie στο ρολο μιας ηθοποιου στην προσπαθεια προσεγγισης ενος σιωπηλου νεου που υποφερει απο τον τραγικο χαμο της ερωμενης του.
Αναμφισβητητα ωστοσο, το λαμπεροτερο ονομα των τιτλων ειναι αυτο του Sean Connery, που υποδυεται εναν αντρα με ογκο στον εγκεφαλο, ενα καλα κρυμμενο μυστικο του οποιου θα θεσει σε κριση το γαμο του.
Καθε ηθοποιος επωμιζεται εναν αντιστοιχο ρολο στη μικρη του ιστορια, χωρις βεβαια να ειναι ολες το ιδιο δυνατες και καλοστημενες.
Πιο επιτυχημενη φανταζει η εξιστορηση μιας γυναικας (Ellen Burstyn) που παλευει να ερθει κοντα στον γιο της που πασχει απο AIDS, αν και τα κριτηρια ειναι υποκειμενικα, μιας και ο καθε θεατης ανακαλυπτει σε εναν τουλαχιστον απο τους ηρωες καποιο κομβικο σημειο ταυτισης...
Είδος ταινίας: Comedy, Drama, Romance
Ηθοποιοί: Angelina Jolie, Sean Connery, Gillian Anderson, Madeleine Stowe

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου