Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Nobody Else But You (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Πρωταγωνιστούν:Jean-Paul Rouve,Sophie Quinton and Guillaume Gouix
Ο Φρανκ είναι ένας ηλικιωμένος που ζει μόνος του και τα παιδιά του ανησυχούν πως δεν μπορεί πια να φροντίσει τον εαυτό του.  Ο Ρουσσώ είναι ένας διάσημος συγγραφέας αστυνομικών βιβλίων από το Παρίσι, που αντιμετωπίζει προβλήματα έμπνευσης. Η Κάντις είναι η όμορφη της γειτονιάς, που νομίζει ότι είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε. Οι δυο τους θα συναντηθούν στο ψυχρότερο χωριό στη Γαλλία, και μόνο όταν η Κάντις βρεθεί νεκρή. Η υπόθεση έκλεισε πριν καν ανοίξει και ως αιτία του θανάτου δηλώθηκε η αυτοκτονία από υπνωτικά χάπια. Ο Ρουσσώ είναι ο μόνος που δεν το πιστεύει. Η πραγματικότητα αποδεικνύεται πιο παράξενη από τη φαντασία - και την πηγή έμπνευσης - καθώς ο Ρουσσώ αποκαλύπτει την αλήθεια για το παρελθόν της Κάντις και τον πρόωρο θάνατό της.


Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου