Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Rain Man - Ο Άνθρωπος της Βροχής (1988) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Ο Τσάρλυ Μπάμπιτ(Τομ Κρουζ) γυρίζει στο σπίτι του για την κηδεία του πατέρα του και ανακαλύπτει πως έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Ρέιμοντ(Νταστιν Χοφμαν) ο οποίος είναι αυτιστικός.Στην προσπάθειά του να πάρει την μισή περιουσία του πατέρα του, ο Τσάρλυ απαγάγει τον αδερφό του από το ίδρυμα.Ετσι αρχίζει μια περιπέτεια που θα αλλάξει την ζωή και των δυο.Η εκπληκτική ερμηνεία του Νταστιν Χοφμαν, που του χάρισε και το όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου, μαζί με την επίσης πολύ καλή ερμηνεία του Τομ Κρουζ, σας χαρίζουν μια αριστουργηματική ταινία που θα σας συγκινήσει μέχρι τέλους!

Είδος Ταινίας: δράμα,
Σκηνοθέτης: Barry Levinson
Ηθοποιοί: Dustin Hoffman, Tom Cruise, Valeria Golino
Διάρκεια: 133'

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου