Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Wild Hogs / Οι Χαρλεάδες (2007) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Το μόνο που χρειάζεται για ένα συναρπαστικό ταξίδι είναι μία καλά γυαλισμένη χάρλεϊ, μία δυνατή παρέα και πολλά.... κότσια. Ίσως περισσότερα από αυτά που διέθετε μία παρέα τεσσάρων φίλων, που κάτι η κρίση της μέσης ηλικίας, κάτι η βαρετή επαρχία- ψάχνονταν για περιπέτεια. Ξεκινούν λοιπόν για ένα μεγάλο ταξίδι στον δρόμο με τις μηχανές τους, μάλλον χωρίς να έχουν εκτιμήσει καλά τις δυνάμεις τους... Όταν συναντήσουν μία αληθινή συμμορία μοτοσικλετιστών από το Νέο Μεξικό, τους ‘Ντελ Φούεγκος’, καταλαβαίνουν πόσο παράτολμο ήταν το εγχείρημά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς θα έδιναν τα πάντα για να βρεθούν γρήγορα σπίτι! Η περιπέτεια μπορεί να περιμένει... όχι όμως και το γέλιο.


Γλώσσα: Αγγλικά


Παραγωγή: 2007
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια, Κωμωδία
Σκηνοθέτης: Walt Becker
Ηθοποιοί: Tim Allen, Martin Lawrence and John Travolta...

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου