Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Sex And The City (2008) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Λαμπερά κοστούμια, λαμπερές γυναίκες, λαμπεροί δρόμοι του νεουορκέζικου και κοσμοπολίτικου Μανχάταν. Αυτό περίμενα να δω και αυτό είδα. Τέσσερα χρόνια μετά τη σειρά, η ταινία έρχεται για να δείξει τη συνέχεια της ζωής των κοριτσιών. Πρέπει να ομολογήσω, βέβαια, ότι δεν ανήκω στο fun club του Sex & the City, δεν μπορώ καν να πω ότι το παρακολουθούσα με ευλάβεια στην τηλεόραση, παρότι ηλικιακά ανήκω στο τάργκετ γκρουπ του. Αυστηρά γυναικείο - σαφώς δεν θα πρότεινα σε κανένα άντρα να πάει να το δεί, παρά μόνο αν ήθελε να κάνει το χατίρι της καλής του. Το σενάριο ακολουθεί τα βήματα του σίριαλ, που άλλωστε υπήρξε και τεράστια επιτυχία. Έχει αρκετές και επιτυχημένες ατάκες που όμως δεν φτάνουν για να καλύψουν την τεράστια του διάρκεια (2 ώρες και 15 λεπτά), γεγονός που σε κάνει να αδημονείς για το τέλος, συνηθισμένος στο 30λεπτο σίριαλ της τηλεόρασης. Αναμενόμενο και το αμερικάνικο happy end, όλα στο τέλος θα γίνουν όπως πρέπει, παρά τις πρόσκαιρες ανατροπές και οι τέσσερις γυναίκες θα συνεχίσουν ευτυχισμένες -που έχουν η μία την άλλη- να διανύουν τους δρόμους του Μανχάταν πάνω στα ψηλοτάκουνα τους, ντυμένες σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας και έχοντας αντεπεξέλθει στις προσδοκίες τους

Σκηνοθεσία: Michael Patrick King
Συγγραφείς: Michael Patrick King, Candace Bushnell (βιβλίο)
Ηθοποιοί: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ και Cynthia Nixon

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου