Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

When the Bough Breaks (2016) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Κατηγορία: Δράμα, Τρόμου, Μυστήριο
Βαθμολογία: 4.4/10
Ηθοποιοί: Morris Chestnut, Regina Hall, Romany Malco
Στο When the Bough Breaks, ο John και η Laura Taylor (Morris Chestnut and Regina Hall) είναι ένα νεαρό, καταξιωμένο επαγγελματικά ζευγάρι που θέλουν απεγνωσμένα ένα μωρό. Αφού έχουν εξαντλήσει όλες τις άλλες επιλογές, τελικά αποφασίζουν και προσλαμβάνουν την Άννα (Jaz Sinclair), τη τέλεια γυναίκα που θα τους βοηθήσει να προσπαθήσουν με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Καθώς προχωράει όμως η εγκυμοσύνη της Άννας , το ίδιο συμβαίνει και με τη ψυχωτική προσκόλησή της στο σύζυγο. Έτσι το ζευγάρι παγιδεύεται στο θανάσιμο παιχνίδι της Άννας και τώρα θα πρέπει να αγωνιστούν για να επανακτήσουν τον έλεγχο του μέλλοντός τους, πριν να είναι πολύ αργά.


 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου