Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Phenom (2016) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος:  Δράμα Βαθμολογία: 5,2/10/1.080 Διάρκεια: 90min
Πρωτάρης στην πρώτη κατηγορία του αμερικανικού μπέιζμπολ, ο πίτσερ Χόπερ Γκίμπσον έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωση του. Όταν χάνει τον έλεγχο, τον στέλνουν σε μικρότερη κατηγορία και του προτείνουν να παρακολουθήσει το τμήμα του ανορθόδοξου αθλητικού ψυχολόγου Δρ Μόμπλεϊ, ο οποίος τον πιέζει να βρει την πηγή του άγχους του. Ίσως πίσω από όλα κρύβεται η σχέση του με τον αυταρχικό και πρώην κατάδικο πατέρα του, η σκληρή αγάπη του οποίου ίσως είναι η αιτία τόσο για την επιτυχία του, όσο και την παράλυση του.
Σκηνοθεσία: Noah Buschel| Σενάριο:Noah Buschel  Ηθοποιοί: Ethan Hawke, Paul Giamatti, Johnny Simmons, Paul Adelstein, Elizabeth Marvel






 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου